Samen met de huurders van dit jaar ontdekten we de eetgelegenheden rondom het boshuisje “Janke”. Er is keus genoeg, al moet je voor sommige wel even een stukje reizen. Dat is ook leuk te combineren met wandelen in de omgeving. We lichten er een aantal uit.

Herberg de Aelderstroom – Zweelo

Wat luxer, met een lekkere borrelplank of een diner. In een historische pand met mooie tuin en een uitzicht over het stroomdallandschap rondom de gelijknamige beek.

https://www.aelderstroom.nl/

Poolshoogte – Odoorn

Een drankje of eten aan de voet van de oude brandtoren die uitkijkt over het bos en de heide rondom Odoorn, op een open plaats in het Staatsbos waar ook plek zat is om een balletje te trappen en lekker buiten te blijven.

https://poolshoogte.nl/

Pizza & Pastabar – Erm

Vlakbij de afrit van de oude rijksweg (N34) vind je de Pizza & Pastabar Erm, waar je vlot lekker kan eten voor een leuk prijsje. Je kan hier ook pizza’s afhalen.

https://www.pizzaenpastabar.nl/

Bistro De Wilde Kers – Eeserveen

Tot en met de borrel (10-17u) kan je op deze mooie plek genieten van een lekkere lunch of borrelhap en drankje met mooi uitzicht in een omgeving waar met de fiets of te voet ook mooie tochten te maken zijn.

https://www.dewildekers.nl/

Jammra Restaurant – Rolde

Rolde biedt verschillende gelegenheden om te eten uit keukens waarvoor je gewoonlijk vaker in de grotere steden van het land moet zijn. Zo biedt Jammra heerlijke diners uit de Sri Lankaanse keuken. Een aanrader!

https://www.jammra.nl/