Het boshuisje, genaamd “Janke” (Drents voor Janneke), is gelegen op een stukje bosgrond dat grenst aan bosgebied het Sleenerzand, in Bungalowpark WICO. In de ruime tuin kan je heerlijk genieten van zon én schaduw, samen met de talloze vogeltjes die hun voorkeursplekjes hebben in de vogelhuisjes en bomen in en rondom de bungalow.

Er is geen schoonmaakservice. We gaan ervan uit dat elke gast, na zijn verblijf, het huisje schoon en opgeruimd achterlaat.

Binnen in het huisje vind je een knus woonkamertje met een comfortabele bank bij een gezellig houtkacheltje. Er is ook centrale verwarming aanwezig. Er is kabeltelevisie. Er is geen WiFi, maar wel mobiel bereik. In de keuken vind je het nodige kookgerei en natuurlijk een koelkast, magnetron en oven. Je moet zelf keukenlinnen meenemen.

Er zijn twee slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, in de ander staat een degelijk stapelbed met lade. Het huisje is comfortabel voor 2 volwassenen, eventueel met 2-3 kinderen. Er zijn slaapplaatsen te creëren voor 5 mensen. Er zijn een viertal kussens en 1-persoonsdekbedden en genoeg warme dekens. Je moet zelf bedlinnen meenemen.

Slaapkamer 1

Slaapkamer 2

Een kleine maar moderne badkamer is van de nodige gemakken voorzien. Hier is vloerverwarming ingebouwd en kan je lekker warm douchen.